Tandhälsan Skarpnäck är på väg att modernisera kliniken genom att erbjuda kunderna en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Under senare år har ny teknik och nya arbetssätt förändrat samt förbättrat kvaliteten på det arbete som utförs i munnen men väldigt lite har skett i anbudet till kunderna; det skall vi ändra på.

Vi skall ha öppet när våra kunder har möjlighet att komma, vi skall arbeta med hög kvalitet och allt skall ske med de möjligheter vi kan erbjuda. Dessutom skall vi skapa något som helt saknas inom tandvårdsbranschen idag: ett starkt, innehållsrikt varumärke där folket kan känna sig väldigt trygga i våra händer. Alla ska kunna känna att de blir maximalt omhändertagna av kliniken och uppleva en god samt trygg anda.

Vi har som mål att bli en växande klinik som erbjuder det mesta och bästa. Det ska ej kännas bra, utan perfekt när patienten lämnar kliniken. Vi erbjuder både barn och vuxna allmän-, akut och estetisk tandvård. Vid behov av specialisttandvård remitterar vi till den bäst anpassade samt med kortast väntetid.

Välkomna till Tandhälsan i Skarpnäck. Vi lovar ej, utan garanterar ett leende för livet!

Vanliga Frågor
Nyheter